crjvonckx heist op den berg CRJ Vonckx sanitair zwembad dakwerken

DAKWERKEN

Een dak met Resitrix-EPDM is een goede investering.

 

CRJ is een erkend plaatser van EPDM-rubber van I.R.S-Btech. Met trots kunnen wij zeggen dat wij gespecialiseerd zijn in het plaatsen van EPDM-daken. EPDM daken zijn duurzaam en hebben een verwachte levensduur van minstens 50 jaar.

 

Het succes van Resitrix-EPDM is gebaseerd op twee principes: een kwaliteitsvol dakrubber en een foutloze installatie. Beide garanderen u levenslang een waterdicht dak. En u weet: een goede plaatsing is het halve werk. Om u een kwaliteitsvolle plaatsing te garanderen, volgden onze  dakwerkers Rudy en Jordy een Resitrix-opleiding bij I.R.S-Btech. Tijdens deze opleiding leerden zij hoe ze Resitrix-EPDM op een correcte manier moeten aanbrengen. U kunt er zeker van zijn dat deze heren weten wat ze doen. Resitrix werd in verschillende opbouwen Broof (t1) getest. De plaatsing is altijd veilig, zonder vlam op het dak.

 

Resitrix is een intern glasvlies gewapende EPDM, wat zorgt voor een hoge inscheurweerstand. De naden worden met warme lucht gelast waardoor een onmiddellijke visuele kwaliteitscontrole mogelijk is. Het keurmerk “I.R.S-Btech Warranty” garandeert ten slotte een fabrieksgarantie van 10 jaar op de Resitrix; de plaatsing gebeurt door onze twee erkende en geschoolde dakwerkers.

 

 

 

CONTACT

 

Kasteelstraat 57 B

2220 Heist-op-den-Berg

 

Rudy 0474 508 189

 

 

info@crjvonckx.be